Sorry, het is tijdelijk niet mogelijk om een bestelling te plaatsen! Wil je ons toch graag spreken? Neem dan contact op.

Sportbedrijf Rotterdam x Nultienbox

Hi sportleraar, kantoormedewerker, onderhoudsmonteur, of andere enthousiaste medewerker van Sportbedrijf Rotterdam!

We hebben namens jouw werkgever een goedgevulde Nultienbox bij jou mogen bezorgen. Na het openen van de box zal je de verschillende écht Rotterdamse producten hebben gevonden ( en misschien al geproefd? ;) ).

Wie wij zijn

Mijn naam is Daniëlla en samen met mijn vriend ben ik de Nultienbox gestart. De Nultienbox is een initiatief om de lokale Rotterdamse ondernemers te steunen. In het kader van #supportyourlocals hebben we verschillende Rotterdamse producten verzameld in één box.

De ondernemers worden hier mee geholpen, maar ook alle inwoners van Rotterdam en omgeving kunnen dankzij de box thuis genieten van de lekkerste producten uit onze mooie stad. 

Benieuwd naar onze boxen?

We hebben samengestelde boxen, maar je kan ook je eigen Nultienbox samenstellen waarbij je jouw eigen favoriete producten toevoegt.

Ben je benieuwd naar hoe jij de lokale Rotterdamse ondernemers kan supporten? Neem eens een kijkje bij:

We komen regelmatig met nieuwe producten en boxen. Als je op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen van dit initiatief kun je je onderaan deze pagina inschrijven voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Veel plezier met je box en geniet ervan!

 

Oh ja, we zijn benieuwd naar je reactie van de box! Deel je foto via Instagram en tag ons!